Rejuvenáció és arcplasztika

Gáspár Medical plasztikai sebészet rejuvenáció arcplasztika fiatalítás

Arcunkkal fejezhetjük ki legkönnyebben gondolatainkat, érzéseinket a külvilág felé, ahhoz azonban, hogy teljesen magunkat tudjuk adni, békében kell lennünk saját testünkkel.

Ha valamilyen hiányosságot vagy rendellenességet tapasztalunk külső megjelenésünket illetően, önbizalmunk csökkenhet, saját megítélésünk egyre negatívabb lehet, ami az életminőség romlásához is vezethet.

Manapság azonban számos lehetőség közül választhatunk, hogy arcunkat esztétikai szempontból tökéletesítsük, így ha nem vagyunk megelégedve, nem szükséges gyötrődnünk, csupán meg kell keresnünk a megfelelő módszereket és szakembereket céljaink megvalósítása érdekében.

Az orvostudománynak hála, számos eljárás és eszköz áll rendelkezésünkre, melyek nagy segítségünkre lehetnek arcunk szépítésében.

Lézeres bőrfiatalítás (rejuvenáció)

A lézeres rejuvenációs kezeléseknek köszönhetően a páciensek több évet is letagadhatnak a korukból, sokkal későbbre tolódik annak az esetleges szüksége, hogy plasztikai sebészeti beavatkozásra is igényt tartson a mélyebb ráncok miatt.
A lézer rendkívül precízen adagolható olyan különleges fényenergia mely a közhiedelemmel ellentétben igen sokféle változatban alkalmazható.
A megfelelő típusú  (vagyis a megfelelő hullámhosszúságú) lézer képzett szakember kezében alkalmas arra, hogy rendkívül finom, kíméletes, az esetek jelentős részében szinte nyomtalan gyógyulással, kiváló esztétikai eredményt biztosítson.
Éppen ezért a lézer szépészeti alkalmazásával nemcsak az általános orvosok, háziorvosok vagy a sebészek, hanem a kifejezetten a szépészeti kérdésekkel foglalkozó specialista bőrgyógyász és kozmetológus orvosok, az arcsebészek, az esztétikai és plasztikai sebészek vagy a kozmetikai ipar mesterei is foglalkoznak.

Amit a kezelésről tudni érdemes
 • pontosabb beavatkozás
 • egy kezelés kb. 20-60 perc
 • nem keletkeznek sebek
 • gyorsabb regenerálódás
 • érzéstelenítést nem igénylő folyamat
 • rendkívül egyszerű folyamat, a páciens a rendelőből kilépve azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez
 • nem alkalmazható terhesség, aktív fertőzés, cukorbetegség, kötőszöveti, autoimmun megbetegedés, epilepszia esetén
 • kezelés után átmenetileg előfordulhat herpesz, enyhe bőrpír, kis duzzanat, ettől eltekintve egyéb mellékhatás ritkán fordul elő
Hogyan is hat bőrünkre a lézerkezelés?
a szén-dioxid lézer bejut a szövetekbe
a sejtközötti szövetekben lévő vízben elnyelődve felhevíti a szöveteket és elpárologtatja azokat
a harmincas éveinkben megszűnt, bőr rugalmasságáért felelős kollagéntermelés ennek hatására újra megkezdődik
a ráncok kisimulnak
a hegek, pigmentfoltok eltűnnek
rugalmasabb, fiatalosabb, élettel telibb lesz a bőrfelszín

Arcplasztika

Az arcplasztika népszerűségét a hatékonyságának köszönheti, ugyanis ez a leggyorsabb mód az arc esztétikájának visszanyeréséhez. Többféle technikával történhetnek arcfiatalító műtétek, melyek mértéke függ a páciens életkorától, bőrének állapotától és ráncai mélységétől is.
Az arcplasztikát arcfiatalító és arc átalakító műtétek szerint kategorizálhatjuk. Bármelyik beavatkozást is alkalmazzák, azok nyomai alig látható cérnavékony, finom hegek formájában, a hajas fejbőrön és a fül mögött elrejtve bújnak meg, ezért a műtétről tulajdonképpen csak a páciens szebb megjelenése árulkodik.

Előnyei
 • vonzóbb, fiatalosabb megjelenés
 • azonnal látható eredmény
 • kevés esetben fordul elő komplikáció
 • évekig tartó hatás
 • könnyebb sminkelés
 • önbizalomnövelés
 • alig látható hegek

A Gáspár Medical Centerben végzett plasztikai műtétek a természetesség jegyében, az arc sajátos vonásait tiszteletben tartva zajlanak. Célunk, hogy ne egy felismerhetetlen arc, hanem egy kiegyensúlyozott, esztétikus mosoly köszönjön vissza a tükörből.

Gáspár Medical plasztikai sebészet rejuvenáció arcplasztika fiatalítás

Az Ön problémájának forrására még nem derítettek fényt?

Akkor is érdemes hozzánk fordulnia! A Gáspár Medical Center komplex és kombinált esetek megoldására szakosodott:

Áraink nem tartalmaznak rejtett költséget.
Amennyiben a kezelések, beavatkozások során nem az eredeti tervnek megfelelően lehetséges a kivitelezés,  akkor minden esetben a változásokat és ennek vonzatait azonnal egyeztetjük pácienseinkkel.

lefedjük a fogászat teljes szolgáltatási palettáját

a legújabb, legmodernebb technikai megoldásokat alkalmazzuk

más orvosi szakterületek is elérhetőek házon belül, mint például az allergológia, fül-orr-gégészet, bőrgyógyászat, plasztikai- és lézersebészet